Aktivitetskalender 2022
3/3 På generalforsamlingen var der forslag om at lave noget med stempler. Formanden har et ”gammelt” foredrag, som han bl. a. har været på Mors med. Dette foredrag støves af, og bliver brugt til aftenens foredrag. Der bliver også plads til en skriftlig auktion. Listen kan ses på hjemmesiden.
17/3 Så er det tid for forårets forseglede kasse. I skrivende stund er der ikke noget indkøb på plads endnu, men skulle det glippe, så går vi på loftet, at tager noget fra lageret. Der skulle gerne blive noget til enhver samling og pengepung.
31/3 Vi holder nabokomsammen. Vi har tidligere haft nogle gode møder med naboklubberne, og mon ikke vi i år kan få en hyggelig aften ud af det. Alle får mulighed for at indlevere lot til aftenens auktion, men for at undgå, at det bliver en midnatsforestilling, begrænser vi antallet af lot til max. 3 pr person – heraf kun 1 mindre rodekasse.
28/4 Efter en længere pause på grund af påsken er vi klar med en temaaften. Temaet bliver oprydning på loftet. Alt det som ikke egner sig vore ”almindelige” auktioner slæbes ned, og så kan man komme og lave en handel. Der vil være masser af FDC fra flere lande, tyske førstedagsblade og meget andet. Tag også byttemateriale med - det kunne jo være at en eller anden kunne få glæde af dit overskudsmateriale. Lav evt. en aftale på forhånd.
12/5 Den ”normale” sæsonafslutning med rodekassesalg. Klubben møder med ca. 75 lot – hovedsagelig småsamlinger og indstiksbøger. Vi bestræber os på, at salget bliver så alsidig som mulig. Listen finder du bagerst i Fila-Thy og på hjemmesiden.
9/6 Vi prøver igen med et sommermøde. Aftenen byder på en auktion, hvortil man kan indlevere max. 5 lot - heraf 1 rodekasse. Henrik får igen lov til at bestemme, at vi slutter med røde pølser og en øl/vand.
  Øvrige aktiviteter
10/3 Sydthy Frimærkeklub inviterer til den traditionelle nabokomsammen
23/3 Så er det morsingboernes tur til at invitere til nabokomsammen. I skrivende stund har vi ikke modtaget invitationen, men i fællesprogrammet er det annonceret, og mon ikke vi er blandt de inviterede.
5/4 Vi får besøg af  venskabsklubben Skødstrup  -  Løgten. Nærmere i Fila-Thy.
14/4 Sydthy har planer om at genoplive deres skærtorsdags arrangement på Åbakken. Mere information på vore mødeaftner.